Курсы 
Технологія спеціальних харчових продуктів
Технологія продукції ресторанного господарства
Ресторанний креатив
Ресторанна справа
Організація роботи сомельє
Організація ресторанного господарства
Організація наукового експерименту (для аспірантів)
Оздоровче харчування
Наукові семінари. Сучасні методи досліджень (для аспірантів)
Наукові семінари. Кваліметрія (для аспірантів)
Наукові семінари. Інноваційні технології і товари (для аспірантів)
Наукові семінари. Законодавчо-нормативна база безпечності та якості товарів (для аспірантів)
Методологія наукових досліджень (для аспірантів)
Методологія і організація наукових досліджень (ФРГТБ)
Методи контролю якості ресторанних послуг
Кондитерське та пекарське мистецтво
Кейтеринг
Інноваційні технології продукції ресторанного господарства
Етнічна кулінарія
Енологія і еногастрономія
Гігієна та санітарія
Барна справа
Харчові технології
Організація готельного господарстваИнформация